« Een nieuw seizoen»

Gepubliceerd op 18-08-2015

De vakantie zit er voor de meesten weer op. Uitgerust en door de zon gebruind aan de Spaanse costa's, Nederlandse kust of gewoon thuis in de tuin, hebben we weer zin in een nieuw seizoen. En wat voor een seizoen.

Nieuwe nummers

Natuurlijk gaan we werken aan de nieuwe nummers. We hadden aan het begin van het jaar al een hele kluif aan een Italiaans stuk van de maestro Andrea Bocceli dat we nog niet konden afronden door de noodzakelijke voorbereidingen van ons Carat-concert in Helmond. Binnenkort zullen we het weer oppakken en afronden. Net voor de vakantie hebben we het zomaar weer een keer gezongen. Whow, dát was al mooi!

En wat te denken van ons nieuwste Bløf-nummer waar we net aan begonnen zijn. Nederlandstalig dus. Mooie tekst en dit dynamische vijfstemmige nummer swingt met al haar dynamische overgangen. Genieten.

Concerten

We beginnen ons nieuwe seizoen met een concert op woensdagavond 14 oktober in het Patronaat in Mierlo. En gaan ook werken aan het Herfstconcert dat we in samenwerking met onze collega's van Generation Mierlo gaan geven in november, toevallig ook in het Patronaat. Leuk, juist ook omdat zij een vergelijkbaar repertoire zingen.

En verder

En onze nieuwe leden zullen voor extra elan zorgen dus we kunnen stellen: we hebben er zin in! Op 2 september 2015 hebben we onze eerste repetitie alweer in 't-Brandpunt in Helmond.

7031439208869d6666750d0ab6a55cbc0a105931fa291.jpg