Lid worden van koor in Brandevoort

Denk je er aan om lid te worden van ons koor in Brandevoort - Helmond? En heb je ook zo'n zin om mee te zingen in een ontspannen sfeer? Kom dan eens kijken en luisteren op woensdagavond vanaf 20.00 uur in 't BrandPunt in de wijk Brandevoort - Helmond. En misschien wil je meteen al wat meezingen.

We repeteren tot 22.00 uur met tussendoor een pauze. Na afloop kletsen we (voor wie dat wil) gezellig even na onder het genot van een drankje, aan de bar in 'ons' mooie multifunctionele centrum 't BrandPunt.

Mannen gezocht!

We hebben een goede fijne groep mannen, tenoren en bassen. Zij zijn ook onmisbaar om een stuk werkelijk te laten 'leven'. Onze mannen en vrouwen zouden wel graag meer mannen willen verwelkomen. Je hoeft geen solist als Guy Sebastian, Justin BieberMichael Buble of Ed Sheeran te zijn. Sterker nog, liever niet zelfs. In een koor werk je namelijk als team samen aan een mooi muzikaal geheel.

Mannen omslag website.jpg

Popkoor uitproberen?

Wil je eens uitproberen hoe mooi het is om in een popkoor te repeteren en mee te zingen? Kom dan eens, zonder verplichtingen, bij ons langs. Graag wel eerst even aanmelden omdat we je goed willen ontvangen en begeleiden.

Weet je nog niet tot welke stemgroep jouw stem behoort? Geen probleem, we toetsen je stemhoogte even met je. Die stemtest doe je samen met de dirigent en is niets spannends aan hoor. Je hoeft geen zangervaring te hebben en je hoeft geen muzieknoten te kunnen lezen. Om te kunnen oefenen hebben we goede muziekbestanden en bladmuziek digitaal voor je beschikbaar.

Meer informatie

Van zingen wordt je fit en gelukkig. Je ervaart dit zelf na een avondje zingen en het is ook nog eens wetenschappelijk bewezen. Kijk bijvoorbeeld naar het boek Singing in the brain van Erik Scherder.

Heb je nog vragen? Stel ze dan aan Marijke Verhoeven (secretariaat) via onze contactpagina. Misschien wil je ook telefonisch even contact hebben? Vermeld dan ook je telefoonnummer, dan belt Marijke jou.